Maak een reservering

Puur smaak met

Service van Henk-Jan

Henk-Jan van Puur Vlieland

Henk-Jan Buys

Is sinds jaar en dag het gezicht van Puur Vlieland. Hij staat voor een hartelijke professionele service.

Puur smaak met

Pizza van Robbert

Robbert Janssen van Puur Vlieland

Robbert Janssen

Is onze eigen pizzabakker. Hij stookt de oven, kneed het deeg en verwerkt de lekkerste verse ingrediënten.

Puur smaak met

Bier van Bojan

Bojan Bajiç van Puur Vlieland

Bojan Bajiç

Is Vlielander bierbrouwer. Met het zuiverste duinwater brouwt hij unieke smaakvolle locale bieren.

Puur smaak met

Kaas van Nils

Nils Koster van Puur Vlieland

Nils Koster

Is Vlielander kaasmaker. Vanaf het hoogste duin van Vlieland levert Nils biologische kazen zoals de unieke zeewierkaas.

Puur smaak met

Muziek van Sjoerd

Sjoerd Elsinga van Puur Vlieland

Sjoerd Elsinga

Is Vlielander troubadoer en is met grote regelmaat live te zien bij Café tante Pé op de 1e verdieping van Puur Vlieland.

Puur smaak met

Rocky d'n Baas

Rocky van Puur Vlieland

Rocky de huiskat

Is de baas van het restaurant, het café, van Wilem en Joanke en het personeel. Rocky trekt zich niks aan van drukte of gedoe. Rocky is Rocky

Puur smaak met

Gerechten van Willem

Willem Joosse van Puur Vlieland

Willem Joosse

Is begenadigd visser, chef kok en eigenaar van Puur Vlieland. Samen met Joanke bestiert hij bovendien strandpaviljoen Oost.

Puur smaak met

Wijn van Joanke

Joanke Otten van Puur Vlieland

Joanke Otten

Is chef kok, eigenaar van Puur Vlieland en wijnkenner bij uitstek. Samen met Willem bestiert zij bovendien strandpaviljoen Oost.

Puur smaak met

Krab van Vincent

Vincent Kikstra van Puur Vlieland

Vincent Kikstra

Is jutter en strandvisser op Vlieland. Vincent vangt verse Vlielandse krab die je vervolgens op het menu van Puur en Oost terug vindt.

Puur smaak met

Worst van Pieter Arie

Henk-Jan van Puur Vlieland

Pieter Arie Visser

Is slager op Vlieland. Bij Puur geniet je van de heerlijke ambachtelijke worsten van de Vlielandse slagersfamilie Visser.